Da Giorgio Restaurant Bemmel

Over Da Giorgio

dagiorgio-over

Culinaire Italiaanse restaurant

Op 6 juli 2013 hebben wij onze deuren geopend voor onze gasten in Bemmel op een prachtige locatie. Een restaurant waar u met vrienden, kennissen en uw gezin heerlijk kunt genieten van verschillende Italiaanse culinaire specialiteiten! Ook aan de kinderen is gedacht, doordat wij een uitgebreid menu hebben! Voor ieder wat wils! Het spreekt voor zich dat klanttevredenheid net zo belangrijk is als de gerechten.

  • Al onze gerechten worden versbereid van speciaal geselecteerde ingrediënten. Veel van deze ingrediënten halen wij zelf uit Italië;
  • Onze huisgemaakte pasta’s komen in elk menu terug;
  • Wij houden rekening met uw dieetwensen en allergieën.

Voor vragen en wensen kunt u altijd bij ons terecht. Wanneer het weer mee zit, is het mogelijk om buiten heerlijk te dineren op ons beeldschone terras.

Italiaans restaurant Da Giorgio Bemmel

Wij willen u graag meenemen op een culinaire reis door Italië. De gerechten worden met passie bereid door onze chef-kok. U kunt kiezen uit gerechten van de menukaart. Of u kunt ervoor kiezen om u te laten verassen door de chef-kok.

Wij ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant met de perfecte ambiance. Het is bij ons een culinair genieten van de lekkerste gerechten en heerlijke soorten thee. Ook kunt u genieten van onze luxe high tea. Wij serveren dan diverse warme- en koude, zoetige en hartigheden en schenken daarbij verschillende soorten thee. Ook koffie is uiteraard mogelijk!

Zoals bij een echte Italiaanse familie, houden wij ook onze familietradities in eer. U wordt gastvrij ontvangen door de bediening. En met verse ingrediënten, handgemaakte pasta’s en brood verovert Da Giorgio Bemmel nog altijd het hart van haar gasten.

Buon Appetito!