Da Giorgio Restaurant Bemmel

High Tea & High Wine

High Tea & Wine Gelderland

Een High tea is een populair gebruik in o.a. Nederland waarbij thee wordt gedronken met vrienden en/of familie onder het genot van lekkere hapjes. Hotels en restaurants noemen een High tea ook wel een aangeklede thee of thee complèt.

Een high tea is bij Da Giorgio Bemmel altijd een goed idee. Samen klets je uren bij onder het genot van thee en zoete en hartige hapjes. Met deze High Tea kun je bij ons elk terecht. Lekker én gezellig!

High Tea & Wine Bemmel

De High Tea bij Da Giorgio Bemmel is al een groot succes. Naar aanleiding hiervan presenteren wij een nieuw concept: de High Wine. Gasten genieten in de namiddag of vroege avond gezellig én in stijl van een glas wijn naar keuze met koude en warme hapjes.

Tijdens de High Wine worden gasten ontvangen met een glas Prosecco. Eenmaal aan tafel presenteren wij diverse rode en witte huiswijnen, waaruit de gast een keuze mag maken. Vervolgens arriveren de hapjes. Het is altijd weer een verrassing wat op tafel verschijnt. Bijvoorbeeld een plankje met bruschetta’s, gegrilde aubergine of courgette, Italiaanse vleeswaren en meer! En later ook nog een etagère vol warme en koude mini gerechtjes, zoals bijvoorbeeld verse grote ravioli. De kok bedenkt telkens opnieuw lekkere hapjes. De High Wine biedt een hoop gezelligheid voor uiteenlopende momenten: een verjaardag, vrijgezellenfeest, als afsluiter van een dagje met vrienden of als lekker begin van het weekend.

In het restaurant van Da Giorgio in Bemmel kun je elk moment van de week met een groep een high tea arrangement reserveren. Gelieve dit wel een dag van tevoren te doen!

De high tea van Da Giorgio is lokaal wereld beroemd. Of je nu iets te vieren hebt of zomaar een middag lekker wil genieten dan is high tea restaurant Da Giorgio de perfecte plek. Wij serveren een luxe high tea met de lekkerste huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Puur genieten dus!

htea


Houd u van heerlijk borrelen in de middag of avond
en wat lekkers proeven? Dan is HighWine  zeker iets voor u! 
Kom genieten  van onze gastvrijheid en ambiance.

hwine